9. mai hadde vi arbeidsmøte om ny portal og nytt fagsystem for Den kulturelle skolesekken. ca 45 deltagere i dks-nettverket fra hele landet kom og deltok i diskusjoner og med refleksjoner. Tusen takk for at dere kom og bidro!

I denne saken finner dere presentasjonen som ble holdt og et kort referat fra møtet.

Arbeidsmøte 20. november

20 november hadde vi arbeidsmøte om ny portal og nytt fagsystem for Den kulturelle skolesekken. 45 deltagere i dks-nettverket fra hele landet kom og deltok i diskusjoner og med refleksjoner. Tusen takk for at dere kom og bidro!

I denne saken finner dere presentasjonen som ble holdt og et kort referat fra møtet.

Kulturtanken og Netpower har inngått avtale

Kulturtanken og Netpower har inngått avtale om utvikling av ny portal og nytt fagsystem for Den kulturelle skolesekken.

Det har lenge vært behov for forenkling av byråkratiet i ordningen Den kulturelle skolesekken (DKS). Blant annet blir det i rapporten «Utredning av administrativt system for Den kulturelle skolesekken» (Rambøll, 2015) konkludert med at det er et behov for et administrativt system som understøtter prosessene i ordningen. Kulturtanken skal imøtekomme disse utfordringene, og har i dag inngått avtale med Netpower Websolutions AS om utviklingen av en ny portal og nytt fagsystem for DKS.

Vi utvider prosjektstyret!

I samarbeid med KS utvider vi nå prosjektstyret med to nye medlemmer. Det er derfor med stor glede vi kan melde at Fylkeskultursjefkollegiet har oppnevnt Jon Endre Røed Olsen og IT-sjefkollegiet har oppnevnt Øystein Windingstad.

Vi ønsker de to medlemmene hjertelig velkommen og ser frem til et fruktbart samarbeid framover.

Konkurransen er kunngjort!

Nå er konkurransen for portal og fagsystemet for Den kulturelle skolesekken kunngjort på Doffin.

I denne saken finner dere Kvalifikasjonsgrunnlaget for å delta i konkurransen, SSA-T Bilag 1 som beskriver behovene og kravspesifikasjonen som ønskes, samt hele konkurransegrunnlaget for de som er spesielt interesserte.