Vi utvider prosjektstyret!

Vi utvider prosjektstyret!

 

I samarbeid med KS utvider vi nå prosjektstyret med to nye medlemmer. Det er derfor med stor glede vi kan melde at Fylkeskultursjefkollegiet har oppnevnt Jon Endre Røed Olsen, og IT-sjefkollegiet har oppnevnt Øystein Windingstad til prosjektstyret. Vi ønsker de to medlemmene hjertelig velkommen og ser frem til et fruktbart samarbeid framover.

Jon Endre Olsen 2015.jpg

Jon Endre Røed Olsen er kultursjef i Buskerud fylkeskommune med ansvar blant annet for Den kulturelle skolesekken i Buskerud. I prosjektstyret representerer han fylkeskultursjefskollegiet hvor alle fylkeskommunene og er representert. Han er tidligere kultursjef i Sande kommune i Vestfold.

 

Øystein Windingstad er IT-sjef i Oppland fylkeskommune og har jobbet der siden 2002. I prosjektstyret representerer han IT-sjefkollegiet. Øystein er opptatt av endringsledelse, utvikling og digitalisering og jobber nå mye med sammenslåing av IKT-området.

Øvrige medlemmer i prosjektstyret er som følger:

Mihriban Rai - Prosjekteier og avdelingsdirektør i Kulturtanken

Lin Marie Holvik - Direktør i Kulturtanken

June Mariann Breivik - Avdelingsdirektør i Kulturtanken

Ståle Stenslie - Avdelingsdirektør i Kulturtanken

 
 
Kulturtanken og Netpower har inngått avtale

Kulturtanken og Netpower har inngått avtale

Konkurransen er kunngjort!

Konkurransen er kunngjort!